ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Waarom CRUX AGRIBOTICS

Werken bij Crux Agribotics betekent werken bij een innovatief bedrijf dat een eigen ontwikkeld product, SortiPack®, op de markt heeft gebracht. Het betekent ook dat je te maken krijgt met een scale-up mentaliteit. Hard werken wanneer het moet, veel ruimte voor jouw inbreng en ideeën, hechte teams – we werken multidisciplinair, veel gezelligheid, samen sporten tijdens de bootcamp, korte communicatielijnen – maar uiteraard een management voor de juiste begeleiding.

Ik geniet ervan om de machines tot leven te brengen als onderdeel van het PLC & Robotics-team. De enthousiaste sfeer binnen het team na een geslaagde test geeft me veel energie.

Mike, Software Engineer

Ik werk nu al 5 jaar bij Crux Agribotics. Als ik zie wat we in die 5 jaar hebben bereikt, kijk ik met enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst. De enthousiaste reacties van collega’s en klanten geven me echt een boost. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel producten er worden verpakt wanneer de systemen op volle toeren draaien.

Twan, Supervisor Projects

De hoeveelheid variatie in het werk dat ik hier doe, is een van de dingen die ik echt leuk vind. Ik heb het voorrecht om de machines te ontwerpen, ze te zien assembleren of er soms bij te helpen, en ze daadwerkelijk tot leven te zien komen bij de klant.

Kevin, Mechanical Product Engineer

DYNAMISCHE EN GROEIENDE ORGANISATIE

Mensen bij Crux Agribotics kunnen van koers veranderen als hun interesses of omstandigheden veranderen. Als groeiende, dynamische en schaalvergrotende organisatie moeten onze processen en systemen voortdurend worden bijgewerkt en aangepast. Processen, systemen en beleid kunnen worden bedacht, gedefinieerd en geïmplementeerd door onze mensen om hun werk te verbeteren. Wij geloven dat door processen en werk te verbeteren, het collectieve bedrijf ook professionaliseert. Daarom ligt niet alles vast en heb je veel invloed op het proces en het resultaat. Initiatieven worden altijd aangemoedigd. Met een goede basis is de kans groot dat je je voorstel uitvoert. De processen die we collectief definiëren moeten ons werk en onze business vergemakkelijken en niet bureaucratisch zijn.

“Fly with us to the moon!!”