ONZE TECHNOLOGIE

Robotica

Onze robotica en mechatronische systemen functioneren automatisch en consistent, 24/7/365. Dit leidt tot meer flexibiliteit, schaalbaarheid en minder afhankelijkheid van menselijke arbeid. Onze geavanceerde handling, interne logistieke systemen en gewas specifieke grijpers resulteren in een productvriendelijke handling.

Computer vision

Onze Computer Vision-systemen identificeren en lokaliseren biologische planten en gewassen objectief en met hoge snelheid. Met een ongekende consistentie – vergeleken met mensenwerk – worden kwaliteit, indeling, locatie en tussentoestanden gemeten en verwerkt.

Gegevens

De gegevens van de sensoren en visioncamera’s genereren een constante informatiestroom die wordt gebruikt om de procescontrole en datapunten te optimaliseren die klanten in realtime kunnen gebruiken voor optimale verwerking, kwaliteitsborging en track en traceerbaarheid in alle waardeketen. Offlinegegevens kunnen worden gebruikt voor aanvullende procesoptimalisatie, prognose en voorspellende maatregelen.

AI

Onze software en algoritmen verwerken alle gegevens en informatie met de snelheid van het licht, waardoor de opbrengst wordt geoptimaliseerd. Omdat de algoritmen zelflerend (AI) zijn, zullen ze de presentaties verder verbeteren en suggesties en informatie bieden aan telers en andere leden van de waardeketen om hun bedrijf te ondersteunen.

Met meer dan 60 collega’s zetten wij ons in om de wereld te verbeteren.

Impressie